Classic Malts 6 Bottles + Barplinth

€ 299,00
Omschrijving

De Classic Malts 6 Bottles uit Schotland zijn allemaal 0,7 liter flessen en is voor de echte liefhebber een wereld geschenk!Lagavulin 16 years bevat 43% alcohol en is een Islay Malt die wat rokerig smaakt en tonen van sherry bevat.


Glenkinchie 12 years bevat 43% alcohol,en is licht geparfumeerd met zoethout. Er zijn bloemen, vers gemaaid gras en hooi aanwezig in de mond. Probeer deze malt direct uit de diepvries: hij is erg verfrissend.. Deze whisky is als het landschap, zacht en aangenaam. Door de gedeeltelijke scherryrijping zijn er sherrytonen naast bloementonen. Glenkinchie is de 'Malt van Edinburgh', afkomstig uit het dorp Pencaitland, niet ver van de Schotse hoofdstad.


Oban 14 years bevat 43% alcohol, een superieure whisky met een fruitig karakter en heerlijke notities van onder meer honing en mout, heel erg lekker!
Deze whisky heeft een volle geur van zeezout en rook. Een zwaar mengsel waarin vijgen, specerijen en fruit om de aandacht strijden. 


Cragganmore 12 years bevat 40% alcohol, een single malt uit de streek Speyside in Schotland. Deze whisky is een genot voor de zintuigen met zijn zijdezachte smaak,  subtiele hints van kruiden, zoetigheid en de precies juiste dosis van turf. Een verfrissende whisky die voor veel liefhebbers ongetwijfeld standaard in het lijstje te vinden is! 

 
Talisker 10 years bevat 45,8% alcohol, een zeer geliefde en krachtige Whisky, met een explosie aan smaakvariatie van o.a. diverse gedroogde vruchten.


Dalwhinnie 12 years bevat 43% alcohol, de distilleerderij van Dalwhinnie werd in 1897 gebouwd. De waterbron ligt op 609 meter in de Drumochter Hills. Als een van de hoogstgelegen van alle Highland-distilleerderijen produceert Dalwhinnie een aangenaam vriendelijke, zachte whisky vol karakter. Ideaal om de beginnende malt whisky drinker kennis te laten maken met een malt whisky. Drink hem puur of met ijs.